RDW Advocaat (www.rdwadvocaat.nl)


 

Juridische hulp bij alle geschillen die de RDW betreffen. Voor garagehouders, APK-keurmeesters, Taxateurs en particulieren bij im- en export problemen.

Bent u in conflict gekomen met de RDW en heeft u een geschil of probleem waarbij u door een onafhankelijke juridisch specialist wilt worden geholpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De RDW is een speciale overheidsorganisatie met zeer vergaande bevoegdheden en is omgeven met speciale wet- en regelgeving. Het verstandigste is om direct na het ontstaan, dan wel bij een vermoeden van een probleem contact met ons op te nemen. Helaas moet er soms achteraf worden geconcludeerd dat als er tijdig goed was geadviseerd, veel problemen hadden kunnen voorkomen. Daarom wordt er door ons ook aangeboden om bij een (dreigend) conflict te begeleiden.

 

Wij kennen de valkuilen als geen ander! Inmiddels is begeleiding uiterst effectief gebleken! Omdat tijdig goed gegeven juridisch advies vaak van doorslaggevend belang is voor een positief resultaat, zijn wij aangesloten bij de Juridische Alarmcentrale. U kunt daar 24/7 terecht! Dus ook buiten kantoor tijden en in het weekend!