Juridische hulp bij geschillen met RDW en belastingdienst

Wij kennen de valkuilen als geen ander! Inmiddels is begeleiding uiterst effectief gebleken!

Gratis juridische bijstand door AutoLegal voor S-tax klanten mogelijk.

Bent u getroffen door een naheffing van de Belastingdienst? Een naheffing omdat de belastingdienst van mening is dat uw BPM aangifte middels een koerslijst of taxatierapport niet deugt? Of voelt u zich niet juist of anders behandeld door de RDW? Bent u opgeroepen voor een hertaxatie of heeft u dit schoolvoorbeeld van “de slager die zijn eigen vlees keurt” al mogen meemaken?

Auto Legal begrijpt als geen ander dat door alle ingewikkelde regelgeving en Belastingwetten u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij online bezwaar maken via Auto Legal simpel bedacht. Gemakkelijk en van elke update houden we u op de hoogte. Na de eerste stappen doorlopen te hebben, heeft u totaal geen omkijken meer naar uw casus. Voorkom verhoging, wacht niet!

Initiatiefnemer van 123BPM.NL is mr. Sacha Bothof. Hij is in 2008 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in het handels- en economisch recht en heeft sindsdien een verregaand specialisme ontwikkeld in de BPM (Wet op de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen).

In 14 jaar tijd heeft hij meer dan 8.000 bezwaar- en beroepsprocedures succesvol afgewikkeld en een groot aantal belastingplichtigen geadviseerd en bijgestaan bij een naheffingsaanslag BPM.

mr. Bothof treedt op als gemachtigde in diverse cassatieprocedures bij de Hoge Raad en is daarmee altijd op de hoogte van de laatste belangrijke ontwikkelingen in het recht.

KennelijkOnjuist.nl is een initiatief van taxatiebureau’s Bolsenbroek & Partners en S-Tax. In de Stichting Claimant hebben Gerd Schippers en Frank Bolsenbroek een gezamenlijk basis opgezet om het belang van de voertuig-importbranche (taxateurs en importeurs) te behartigen en waar nodig, en dat is het bij voorbaat, in rechte te verdedigen.

 

 

Bent u in conflict gekomen met de RDW en heeft u een geschil of probleem waarbij u door een onafhankelijke juridisch specialist wilt worden geholpen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De RDW is een speciale overheidsorganisatie met zeer vergaande bevoegdheden en is omgeven met speciale wet- en regelgeving. Het verstandigste is om direct na het ontstaan, dan wel bij een vermoeden van een probleem contact met ons op te nemen. Helaas moet er soms achteraf worden geconcludeerd dat als er tijdig goed was geadviseerd, veel problemen hadden kunnen voorkomen. Daarom wordt er door ons ook aangeboden om bij een (dreigend) conflict te begeleiden.